termeni legali

Termeni si Conditii de utilizare

Acest site este detinut si operat de catre S.C. ISOGRAPH S.R.L.
Prin orice comanda efectuata pe acest site se considera ca ati citit si ati fost de acord cu acest Termeni si Conditii de utilizare.

I. DEFINITII
Art. 1. Acest document contine "Termenii si Conditiile" de utilizare a serviciilor oferite de ISOGRAPH SRL, prin intermediul acestui site www.isograph.ro. Pentru a ne asigura ca sistemele noastre functioneaza in parametri normali, trebuie sa stabilim si sa aplicam anumite reguli. Aceste reguli sunt aici pentru a ne proteja clientii, inclusiv pe dumneavoastra!
Art. 2 Termenii prezentati mai jos au valoare de contract si sunt reglementati de prevederile urmatoarelor acte normative: OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta; Legea Nr. 365/2002 privind comertul electronic.

II. OBIECTUL CONTRACTULUI
Art. 1 S.C. ISOGRAPH S.R.L., denumita in continuare "Furnizor" sau "ISOGRAPH", este de acord sa furnizeze servicii de consultanta tehnica specializata, asistenta tehnica specializata, servicii de prioectare (complete sau partiale), servicii de devize (antemasuratori, liste de cantitati si estimari de costuri) pe care Clientul (denumit si Beneficiar) le comanda prin site-ul www.isograph.ro. Acest document reprezinta un acord intre furnizor si clientii sai. Toti clientii si utilizatorii serviciilor fac subiectul acestor Termeni si Conditii astfel incat utilizarea serviciilor ISOGRAPH presupune acceptarea si conformarea la acesti Termeni si Conditii de Utilizare. Furnizorul impreuna cu Clientul reprezinta partile fiecarui contract sau intelegeri.
Art. 2 Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii acestor termeni, incluzand, dar nelimitandu-se la acestea: termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de functionare, utilizare/comportament al clientilor in raport cu imaginea, angajatii ISOGRAPH. Furnizorul poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile. Indiferent de comunicarile/instiintarile anterioare, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul de catre client asupra acestor modificari. Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul document, precum si corectitudinea datelor furnizate de catre client sunt in intregime responsabiliatea clientului.

III. COMANDA, PLATI SI FACTURARE
Art. 1 Pentru orice comanda care se va face online pe pagina web ISOGRAPH (https://www.isograph.ro), clientul are obligatia sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Pentru contractarea anumitor servicii sau pachete de servicii furnizorul are dreptul de a solicita clientului copi ale unor acte personale, acte de proprietate, contracte, dovezi sau alte tipuri de acte. Transmiterea acestora se va realiza in conformitate cu intelegerea intre parti, fara a fi necesara o dovada a acestei intelegeri. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete. Pentru asigurarea sigurantei si integritatii actelor si informatiilor transmise intre parti, recomandam prezentarea la sediul social al societatii si inmanarea acestora direct unui angajat al societatii. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru pierderea, deteriorarea actelor sau informatiilor prin transferul acestora intre parti prin cai de comunicare electronica, servicii postale si curierat, transmiterea prin terte-parti. Dupa solicitarea serviciilor de catre client, furnizorul se angajeaza sa raspunda in cel mai scurt timp acestei solicitari in functie de tipul serviciilor solicitate.
Art. 1.1 Pentru solicitari de servicii tip proiectare de specialitate furnizorul va solicita clientului o serie de informatii, acte necesare stabilirii cadrului real de proiectare. Dupa stabilirea acestui cadru furnizorul va solicita un interviu clientului, bazat pe un chestionar tip prin care se doreste incadrarea necesitatilor clientului in cadrul real de proiectare. Acest proces si rezultatul sau se numesc, impreuna, Tema de Proiectare si reprezinta un serviciu tip prin realizarea caruia se pot stabili cerinte de proiectare, elemente stilistice, cromatice si volumetrice, dimensiuni, directii de dezvoltare, bugetul alocat investitiei, regim de utilizare, functionalitate, tehnologii aplicate si incorporate, particularitati de redactare, un sistem de colaborare, dar si multe alte aspecte - toate acestea fiind necesare realizarii unei oferte de proiectare. Oferta de proiectare se considera a fi valabila 30 de zile calendaristice de la emiterea acesteia. In urma acceptarii ofertei furnizorul se angajeaza sa transmita clientului, in cel mai scurt timp, un Contract de proiectare (datat, stampilat S.C. ISOGRAPH S.R.L. si semnat de adminiastratorul societatii), iar Tema de Proiectare + Oferta de proiectare reprezinta Anexa 1 + Anexa 2 la respectivul contract. Semnarea contractului de catre ambele parti se considera acordul comun al acestora asupra termenilor si conditiilor care il compun.
Art. 1.2 Pentru solicitari de servicii tip consultanta tehnica de specialitate, asistenta tehnica de specialitate, servicii de devize (antemasuratori, liste de cantitati si estimari de costuri) furnizorul va solicita clientului o serie de informatii, acte necesare stabilirii situatiei date. In urma unei analize furnizorul se angajeaza sa transmita clientului, in cel mai scurt timp, o Oferta de pret (datata, stampilata S.C. ISOGRAPH S.R.L. si semnata de administratorul societatii). Intrucat acest tip de servicii nu necesita realizarea unui contract, semnarea ofertei valabile de catre ambele parti se considera acordul comun al acestora asupra termenilor si conditiilor care il compun.
Art. 2 Dupa semnarea contractului/ ofertei se trimite in o factura proforma catre adresa de e-mail introdusa in formular. Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii, dar nu are valoare fiscala.
Art. 3 Clientul este de acord sa achite o parte din contravaloarea serviciilor noastre in avans. Toate facturile proforme se vor trimite prin e-mail. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata (conform defalcarii prezentate in contract/ oferta), in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme.
Art. 4 Dupa efectuarea platii si incasarea banilor se emite Factura Fiscala.
Art. 5 Facturile Fiscale sunt trimise exclusiv prin e-mail, in format PDF. Semnarea si stampilarea Facturilor Fiscale nu sunt obligatorii conform Art. 319 Cod Fiscal, alineatul 29 (https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/legislatie/Cod_fiscal_norme_
2018.htm#A319).
Art. 6 Clientii beneficiaza de serviciile ISOGRAPH in maxim 24 ore de la confirmarea platii, de regula serviciile sunt activate automat, insa in functie de plata efectuata, eg. transfer bancar, poate sa dureze pana la 24 ore pana la verificarea platii.
Art. 7 Suspendarea - Ne rezervam dreptul de a suspenda orice contract/ oferta dupa trecerea a 5 zile de la data scadentei de plata a facturii proforme daca plata nu a fost efectuata. Orice prelungire a termenului de plata este la discretia noastra. Pentru realuarea serviciilor contractate clientul se obliga sa achite sumele considerate a fi restante. In vederea obtinerii unei asigurari de incasare a contravalorii serviciilor prestate ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile contractului/ ofertei in orice caz de intarzieri de plata. Astfel dupa achitarea de catre client a sumelor considerate a fi restante, furnizorul poate solicita printr-un act aditional urmatoarele tipuri de modificari: 1 - achitarea unei garantii financiare pana la finalizarea colaborarii; 2 - modificare termenelor de plata prevazute in contract la finalizarea fazelor de lucrari, in avansuri de plata la inceperea fazelor de lucrari; 3 - modificarea valorilor de penalizare pentru intarzierile de plata fata de cele prezentate in contract/ oferta. Actul aditional se va realiza numai dupa achitarea sumelor considerate a fi restante, iar reluarea serviciilor, respectiv continuarea colaborarii nu se va materializa fara acceptul noilor termeni si conditii (semnarea de catre client a actului aditional). Nu sunt considerate sume restante - avansurile de plata; In consecinta nu pot fi motivul modificarilor de termeni si conditii din contract/ oferta, insa pot reprezenta argumentul sistarii lucrarilor pana la achitarea acestora si suspendarea contractului/ ofertei la 30 de zile de la emiterea facturii proforme.
Art. 8 Stergerea datelor - Ne rezervam dreptul de a sterge definitiv toate datele de proiectare si proiectul in sine dupa trecerea a 30 zile calendaristice de la data scadenta a facturii proforma daca plata, nu a fost efectuata. Orice prelungire a acestor termeni este la discretia noastra. Intrucat datele de proiectare si proiectul in sine reprezinta intreaga munca depusa, stergerea acestora reprezinta implicit stergerea termenilor si conditiilor din contract/ oferta si incetarea prestarii de servicii sau a colaborarii. S.C. ISOGRAPH S.R.L. 

IV. INREGISTRAREA DOMENIILOR
Art. 1 La achizitionarea unui serviciu de gazduire, server vps sau dedicat, platit pe minim 12 luni, puteti inregistra gratuit un domeniu cu extensia .com, .net, .org sau .info la alegere. Aceasta promotie nu se aplica la pachetele de gazduire web deja existente. Inregistrarea domeniului este gratuita, prelungirea anuala a acestuia se plateste la tariful normal (primul an de inregistrare este gratuit, apoi domeniul se plateste anual). La cererea de inregistrare a domeniilor, Clientul se obliga sa respecte conditiile impuse de registrari (Compania care are logistica si dotarea necesara si este licentiata pentru a inregistra nume de domenii) dupa cum urmeaza: Termeni si conditii pentru inregistrare domeniilor .eu Reguli de inregistrare domenii .ro Contract pentru inregistrare domenii .ro
Art. 2 Reguli Inregistrare domenii Internationale: .COM - Domenii cu scop comercial. Se aplica regulile ICANN - COM .NET - Domenii pentru retele, general sau comercial. Se aplica regulile ICANN - NET .ORG - Domenii pentru organizatii sau comercial. Se aplica regulile ICANN - ORG .BIZ - Domenii pentru firme sau uz comercial. Se aplica regulile ICANN - BIZ .INFO - Domenii cu scop general. Se aplica regulile ICANN - BIZ

V. GARANTII SI RETURNAREA BANILOR
Art. 1 Clientii au dreptul la rambursul integral pentru serviciile de gazduire termen de 30 zile de la plasarea comenzii. Clientii sunt rugati sa solicite acest lucru printr-un email catre vanzari[@]trustnetsolutions.ro. Mesajul trebuie sa contina datele de identificare ale clientului, motivele pentru care solicita returnarea banilor, precum si informatiile necesare efectuarii acestei operatiuni. Plata garantiei de rambusare va fi facuta in termen de 30 de zile de la data primirii cererii de rambursare.
Art. 2 Urmatoarele servicii nu sunt incluse in Garantia de 30 de zile: taxele pentru inregistrarea domeniilor web taxele achitate pentru serverele dedicate si servere virtuale serviciile comandate in calitate de reseller taxe achitate pentru servicii optionale altele decat cele din oferta standard
Art. 3 Serviciile achitate prin SMS pot fi returnate doar in contul de client ca si credit si se refera strict la serviciile de gazduire web si reseller web achitate prin SMS.
Art. 4 Garantia de rambursare nu se aplica pentru prelungirea sau reinnoirea serviciilor de web hosting.
Art. 5 Garantia de rambursare nu se aplica daca un cont de gazduire a incalcat aceste termene si conditii.

VI. UTILIZAREA SERVICIILOR
Art. 1 Toate serviciile furnizate de Trustnet Solutions S.R.L. pot fi folosite doar in scopuri legale. Transmiterea, stocarea sau prezentarea oricarei informatii, date sau materiale ce incalca legea oricarui stat sau oras, este strict interzis. Acesta include dar nu este limtat la: materiale cu drepturi de autor, materiale pe care noi le consideram obscene sau amenintatoare, sau materiale protejate de comert secret sau alte statute. Clientul este de acord sa despagubeasca si sa exonereze Furnizorul de oricare acuzatie rezultand din folosirea acestor servicii care avariaza abonatul sau oricare alt grup. Nota: Pornografia si materiale legate de sex sunt interzise pe serverele Trustnet. Acestea includ pagini care ar putea include continut sexual sau legaturi catre continut pentru adulti in alta parte. Aceasta este de asemenea valabila pentru pagini care promoveaza orice activitate ilegala sau continut care ar putea avaria serverele Trustnet Solutions sau orice alt server de pe internet. Legaturi catre aceste materiale sunt strict interzise.
Art. 2 Furnizorul isi rezerva dreptul sa stearga sau sa blocheze accesul la continutul de pe site sau de pe server fara o notificare prealabila. Dreptul de utilizare a serviciilor Trustnet Solutions va fi restabilit dupa intrarea in legalitate a posesorului contului.
Art. 3 In cazul in care un cont revandut (prin serviciul de Reseller) incalca prevederile din acest document, ne rezervam dreptul de a suspenda acest cont fara a informa in prealabil pe reseller. Utilizatorul final nu va fi contactat de catre noi, urmand ca resellerul (clientul Trustnet Solutions) sa fie informat asupra faptelor si motivelor noastre.
Art. 4 Transmiterea, stocarea sau prezentarea oricarei informatii, date sau materiale ce incalca legea oricarui stat sau oras, este strict interzisa. Materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la: Software piratat Situri care fac streaming Produse legate de mesaje nesolicitate / SPAM Pornografie/Nuditate/continut pentru adulti Situri de torrente Pagini legate de Hacking/Cracking Scripturi pentru proxy sau IRC PhpShell si scripturi similare pentru executarea de comenzi Scripturi (comerciale sau necomerciale) ce contin gauri de securitate cunoscute Warez si/sau MP3-uri cu drepturi de autor Incalcarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarui tert Material ilegal sau material care e impotriva politicii publicului / scripturi de gazduire, hosting, free hosting Pagini care contin legaturi catre materiale ce pot fi considerate daunatoare sanatatii/sigurantei/prosperitatii publicului. Cum ar fi, dar nu numai: Cartea de bucate a Anarhistiilor, crearea bombelor, informatii despre arme sau orice ar putea fi considerat daunator sau ilegal. Pornografia sau orice alte materiale cu continut sexual sau obscen, link-uri avand legatura cu pornografia, sunt interzise pe serverele noastre. Furnizorul va fi singurul arbitru la ceea ce constituie o incalcare a acestei prevederi si isi rezerva dreptul de a dezactiva in orice moment pentru orice motiv fara rambursare!
Art. 5 Spamul, sau trimiterea de mesaje nesolicitate, de pe un server Trustnet Solutions sau folosind o adresa de mail care e intretinuta pe un server Trustnet Solutions este STRICT interzis. Folosind SPAM ca metoda de a face reclama la o pagina gazduita in reteaua Trustnet Solutions constituie de asemenea o incalcare a acestei prevederi. Trustnet Solutions va fi singurul arbitrul la ceea ce constituie o incalcare a acestei prevederi. Paginile care incalca politica noastra SPAM vor fi dezactivate imediat, fara drept la ramburs. Un mesaj poate fi considerat SPAM chiar daca: Are trecuta fraza "Acest e-mail nu poate fi considerat SPAM ..." sau alte fraze asemanatoare Datele de identificare a expeditorului sunt incomplete sau incorecte Nu puteti demonstra ca o anumita persoana a fost de acord sa primeasca mesaje e-mail de la dvs Procedura de retragere (opt-out) din baza de e-mailuri nu functioneaza Folositi liste de e-mail cumparate (chiar si cu factura!) sau primite la schimb Mesajul e-mail este trimis de pe alt server NOTA: Orice sesizare primita in acest sens si confirmata va duce la suspendarea imediata a contului respectiv fara o anuntare in prealabil a detinatorului contului de hosting sau resellerului.

VII. UTILIZAREA RESURSELOR
Art. 1 Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmari consumul de resurse de pe server. Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse, vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor,procese,spatiu pe disk, banda de internet), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara informarea prealabila a clientului, pentru a mentine buna functionare a serverului. In cadrul pachetelor de gazduire si reseller "Shared Hosting" nu se vor accepta sub nici o forma mari consumatori de resurse. Furnizorul supravegheaza respectarea celor de mai sus prin monitorizarea rapoartelor despre resursele utilizate.
Art. 2 Clientii pot sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea temporara a resurselor alocate. Constituie responsabilitatea clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita marirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului. In unele cazuri conturile sunt suspendate automat cand se atinge limita resurselor alocate, pentru reactivare fiind necesara interventia manuala din partea noastra. Art. 3 Clientul nu trebuie sa utilizeze cantitati excesive de resurse server. Acestea include banda de trafic, utilizarea procesorului si / sau spatiul pe disk.
Art. 4 Daca un client foloseste peste 25% din resursele sistemului pentru o perioada mai mare de 90 secunde si impiedica furnizarea serviciilor catre ceilalti clienti, prestatorul isi rezerva dreptul de a suspenda contul de gazduire fara nicio notificare.
Art. 5 Daca un client foloseste cron-job pe contul de gazduire, in cazurile in care scripturile respective ruleaza pe o perioada mai mare de 10 min, utilizand resursele serverului, aceste scripturi vor fi dezactivate fara nici o notificare.
Art. 6 Pachetele de gazduire și reseller nu pot gazdui fisiere cu o mărime mai mare de 500 MB, inclusiv fisiere log; nu pot fi folosite pentru servicii de streaming radio, video, pentru file sharing, imagine sharing, servicii de gazduire gratuita, servicii de backup, WordPress MU.

VIII. UTILIZAREA SPATIULUI
Art. 1 Furnizorul ofera pachete de gazduire profesional cu spatiu si banda de trafic necontorizate. Aceste resurse trebuie folosite pentru continut web legitim pentru ca vizitatorii sa il vizualizeze. Toate fisierele dintr-un domeniu web trebuie sa faca parte din site-ul Web activ si legate de site.
Art. 2 Site-urile nu trebuie sa contina copii de siguranta, descarcari sau alte continuturi care nu au nici o legatura cu site-ul web. Vom trata toate fisierele arhivate protejate cu parola (de ex., zip si rar) ca inacceptabile. Continut multimedia, cum ar fi audio si video este acceptabil cu conditia ca acesta sa fie transmis catre utilizator, legaturile catre descarcarea prin HTTP a acestui continut nu sunt acceptabile. Art. 3 Pe planul Professional, oferim spatiu pe disc necontorizat, totusi discurile din servere nu sunt nelimitate astfel incat clientul poate sa devina limitat daca un hard disk incepe sa se umple la capacitate.
Art. 4 Utilizare Inode
Art. 4.1 Un inode este o structura de date pe un sistem traditional de fisiere in stil Unix, cum ar fi UFS. Un inode stocheaza informatii de baza despre un fisier obisnuit, un director sau alt obiect al sistemului de fisiere. Mai multe informatii aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Inode Numarul de inode-uri se refera la totalul numar de fisiere care sunt folosite pe contul de gazduire, aici sunt incluse fisierele site-ului, e-mailurile (fiecare e-mail inseamna un fisier) si fisierele de sistem (fisier cu parole, directoare protejate etc).
Art. 4.2 Furnizorul isi rezerva dreptul pentru a limita utilizarea Inode pe conturile de gazduire Starter/Classic la 480000, la planurile Advanced la 580000, iar Profesional la 720000.
Art. 4.3 Serverele VPS / Serverele dedicate nu sunt incluse la aceasta limitare.

IX. RESTRICTII
Art. 1 Ne rezervam dreptul de a impune restrictii hardware si software in folosirea serverelor Trustnet Solutions fara vreun anunt prealabil, in cazul unor probleme de securitate cunoscute ce pot duce la functionarea defectuoasa a serverelor sau exploatarea programelor instalate pe server.
Art. 2 Mesaje e-mail trimise de pe serverele noastre sunt limitate la 400 de mesaje / ora
Art. 3 Folosind sistem Cloudlinux, toate pachetele de gazduire au resursele limitate conform urmatoarelor specificatii: Pachetul Starter poate utiliza maximum 100% CPU core, 26 procese simultane și maximum 1GB RAM Pachetul Clasic poate utiliza maximum 150% CPU core, 26 procese simultane și maximum 1GB RAM Pachetul Advanced poate utiliza maximum 250% CPU cores, 26 de procese simultane și maximum 1GB RAM Pachetul Profesional poate utiliza maximum 350% CPU cores, 26 de procese simultane și maximum 1GB RAM
Art. 4 Un cont nu poate consuma mai mult de 10MB/secunda

X. Backup
Art. 1 Serviciile de gazduire web oferite de Trustnet Solutions includ un serviciu de backup in fiecare saptamana, totusi aceste copii de siguranta sunt doar in scopuri administrative pentru Trustnet Solutions, si NU SUNT GARANTATE IN NICI UN CAZ! Art. 2 Clientii sunt responsabili pentru intretinerea propriilor copii de siguranta pe computerul lor personal.
Art. 3 Trustnet Solutions nu ofera nici un fel de compensare pentru datele pierdute sau incomplete in cazul in care copiile de siguranta nu functioneaza cum ar trebui (chiar daca defectiunea a avut loc din vina Trustnet Solutions). Vom face tot ce putem pentru a asigura copii de siguranta complete si exacte, dar nu ne asumam nici o responsabilitate pentru aceasta.
Art. 4 Conturile care depasesc 5 GB spatiu alocat pe server, vor fi excluse de la sistemul de backup din cauza resurselor folosite de server in momentul efectuarii backup-urilor. Pentru aceste conturi clientul va trebui sa creeze backup-ul manual.

XI. RESPONSABILITATILE CLIENTULUI
Art. 1 Clientul are responsabilitatea de a actualiza informatiile de contact din panoul de control, panoul de client si datele de facturare, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.
Art. 2 In cazul in care datele respective nu pot fi modificate, clientul are responsabilitatea de a contacta departamentul de suport prin ticket prin care sa solicite actualizarea datelor respective, impreuna cu motivul pentru care aceste date trebuie modificate.
Art. 3 Clientul este responsabil pentru mentinerea conditiilor de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile. Daca exista orice dubiu in acest sens, clientul trebuie sa modifice sau sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand departamentul de suport prin ticket.
Art. 4 Clientul are obligativitatea de a mentine actualizate (update sau patch), la ultima versiune scripturile comerciale sau gratuite folosite pe serverele Trustnet Solutions. De asemenea, clientul are obligativitatea sa faca actualizarea scripturilor folosite in termen de 24 ore de la sesizarea Furnizorului. In caz contrar Furnizorul isi rezerva dreptul sa stearga sau sa blocheze accesul la continutul contului fara o notificare prealabila.

XII. RASPUNDERE LIMITATA
Art. 1 Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.
Art. 2 Furnizorul ofera suport tehnic gratuit tuturor clientilor pentru a asigura buna functionare a serviciilor oferite.
Art. 3 Furnizorul nu este responsabila pentru retragerea anumitor scripturi oferite gratuit si nu ofera suport pentru aceste scripturi.

XIII. REZILIEREA CONTRACTULUI
Art. 1 Contractul poate fi reziliat inainte de termen in urmatoarele situatii: prin acordul scris al ambelor Parti in cazul indeplinirii uneia dintre conditiile de reziliere prevazute in Contract in cazul in care una dintre Parti este in imposibilitatea prevazuta legal de a continua executarea prezentului Contract
Art. 2 Conditiile in care un contract se poate rezilia unilateral sunt: Intirzierea, cu mai mult de 5 zile calendaristice a efectuarii platii de catre Client Descoperirea unei fraude Folosirea unor scripturi/programe care pot aduce prejudicii serverelor pe care este gazduit site-ul Clientul poate denunta unilateral contractul oricand doreste

XIV. TERMENI GENERALI
Art. 1 Daca, pentru orice motiv, nu sunteti satisfacuti de serviciile pe care vi le oferim va rugam sa ne contactati si sa ne spuneti care este problema pentru a o rezolva. In cazul in care nu va putem rezolva problema si doriti sa intrerupeti contractul ne puteti informa de acest lucru si veti primi apoi banii pentru serviciile de web hosting platite in avans pe perioada ramasa nefolosita. Plata pentru inregistrarea de domenii sau alte servicii conexe nu se ramburseaza.
Art. 2 Vom aloca toate resursele necesare in investigari asupra actelor de violare a securitatii sistemelor sau a retelei, si vom coopera cu autoritatile in cazul unor infractiuni. Clientii care incalca prezentele prevederi pot raspunde penal sau civil.
Art. 3 Pentru clienti cu mai multe conturi sau reselleri, ne rezervam dreptul de a suspenda toate conturile in cazul in care proprietarul contului principal incalca prezentele prevederi intr-o masura considerata de noi a fi foarte grava.
Art. 4 Suntem unicii in masura sa judece ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Neconformarea cu Termenii si Conditiile de mai sus constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

XV. GDPR
Art. 1 Trustnet Solutions continua alinierea in vederea respectarii regulamentului general privind protectia datelor 2016/679. Regulamentul general privind protectia datelor (Ro: RGPD, En: GDPR) al UE 2016/679 va impune incepand cu data de 25.05.2018 un set unic de reguli la nivelul Uniunii Europene, fiind direct aplicabil (nu este necesara adoptarea unei legi locale) si abrogand implicit de la aceasta data, actul normativ local - Legea 677/2001.
Art. 2 In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi: Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele tale Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate
Art. 3 Responsabilitatile Trustnet Solutions : a stoca in confidentialitate datele introduse pe servere a limita accesul doar la persoanele care lucreaza in mod direct cu servere (dezvoltatori si suport tehnic) si a asigura instruirea persoanelor pentru masurile necesare de luat pentru protectia maxima - a datelor a nu vinde sau transmite tertelor datele stocate in aplicatie sau in conturi de gazduire a lua masuri proactive pentru a proteja datele stocate a raporta orice bresa de date catre clienti si autoritat Toate preturile publicate pe acest site sunt exprimate in Dolari si contin toate taxele. Plata se face la curs BNR din ziua emiterii facturii proforma.
0
 Advanced issues found
1
0
 Advanced issues found
1
Copyright © 2019-2022 ISOGRAPH, Toate drepturile rezervate.
Numar de vizite: 39535
This website may use Cookies
This website may use Cookies in order to work better. At anytime you can disable or manage it in your browser's settings. Using our website, means you agree with Cookies usage.

OK, I understand or More Info
Cookies Information
This website may use Cookies in order to work better. At anytime you can disable or manage it in your browser's settings. Using our website, means you agree with Cookies usage.
OK, I understand